אודות פיצה סירוקו

פיצה סירוקו היא מוסד שאין חולוני שלא מכיר. באמת שיש סיכוי שגם אם חולון לא הייתה אי פעם על המפה הפרטית שלכם עדיין שמעתם עליה. לכאורה, קשה להבין על מה המהומה – הפיצה של סירוקו נראית כמו פיצה רגילה למראה, עם תוספות צמחוניות ובצק דק. אז איך הפופולריות שלה לא דועכת במשך עשרות שנים? פשוט תצטרכו לטעום כדי להבין.

את הפיצרייה פתח ציון מורד ז"ל ב-1974. כמו הפיצה שלו, גם ציון הפך לסמל של העיר, ואין ילד שלא הכיר את האיש החם, שהוציא מהתנור פיצות לוהטות בזו אחר זו והגיש לו משולש של פיצה טעימה-טעימה. הסוד כנראה הוא לא רק בתנור הלבנים שמוציא בצק פריך ואוורירי או רוטב העגבניות הייחודי של המקום אלא גם בעובדה שציון הפך את המקום הזה להרבה יותר ממקום עבודה. את האהבה לפיצרייה הרגישו כל הסועדים, גם בפיצה וגם בחיוך.

הבנים של ציון, שגדלו בפיצרייה ולמדו מציון את סוד ההכנה שלה, ממשיכים היום את מפעל החיים של אבא, ומאפשרים לפיצה של סירוקו להמשיך לענג את התושבים, העובדים והמבקרים בעיר. 

את הפיצה הנפלאה של סירוקו אפשר להזמין במשלוח – משולשים בודדים או מגש. יש כאן גם מלאווח פיצה מצוין, אבל חוץ ממנו התפריט מתמקד במה שעושים פה הכי טוב כבר כל כך הרבה זמן: פיצה. 

אם עוד לא טעמתם (זה יכול להיות?) זה הזמן! ואם כבר התמכרתם – בואו אל הפיצרייה ברחוב חנקין או הזמינו משלוח כדי להשיג מנה נוספת. בתיאבון!